150 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ!

Τα 150 χρόνια της γιορτάζει φέτος η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, η παλαιότερη ελληνική σοκολάτα που έχει αγαπηθεί από πλήθος γενεών και έχει συνδεθεί με τις πιο ζεστές μας αναμνήσεις. Η γνωστή σοκολατοποιία δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους φίλους της να ζήσουν από κοντά μία μοναδική, «σοκολατένια» εμπειρία, σε ένα Μουσείο διαφορετικό από όλα τα άλλα - στο Μουσείο Σοκολάτας Υγείας Παυλίδη - υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.
Μέσα στο Μουσείο, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ιστορία της διάσημης Σοκολάτας από το 1861 μέχρι σήμερα, να αποκτήσουν μία πρώτη ιδέα για το πώς λειτουργεί η γραμμή παραγωγής στο Εργοστάσιο Παυλίδη, να δουν την έκθεση συσκευασιών Υγείας Παυλίδη που φοιτητές του Κολλεγίου Βακαλό Art & Design δημιούργησαν αποκλειστικά για την επέτειο των 150 χρόνων και να απολαύσουν σοκολατένιες λιχουδιές. Επιπλέον, οι μικροί επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και να απασχοληθούν δημιουργικά σε δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο.
Με την αφορμή της επετείου, η Υγείας Παυλίδη συνεργάζεται με την Μ.Κ.Ο. «Ανοιχτή Αγκαλιά», για να προσφέρει την υποστήριξή της σε παιδιά που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις και νοσηλεύονται σε νοσοκομεία. Στην κατεύθυνση αυτή, δημιουργήθηκε ειδική επετειακή συσκευασία, που περιέχει 3 σοκολάτες Υγείας Παυλίδη των 100γρ., το 10% των εσόδων της οποίας θα προσφερθεί στην «Ανοιχτή Αγκαλιά». Επίσης, στο χώρο του Μουσείου θα λειτουργεί κατάστημα αναμνηστικών δώρων υπέρ των σκοπών της «Ανοιχτής Αγκαλιάς».
Το πρωτότυπο αυτό Μουσείο θα λειτουργήσει σήμερα και αύριο ακριβώς πίσω από το Εργοστάσιο Παυλίδη, Πειραιώς 135, Αθήνα, από 10:00 έως 20:00.


5 comments:

mara said...

Πω πω σοκολάτας υγείας.Μετά απο τόσα χρόνια και τόσα προιόντα γερά κρατεί στην αγορά!Καλησπέρα!

Pansofix said...

τελειο μουσειο απολαυστικο και μου θυμιζει και τον τσαρλυ και το εργοστασιο σοκολατας!!!

cibus♥I said...

Ακριβώς Pansofix! Same thought!=)
Μάρα καλωσήρθες στην παρέα μας!=)
Όπως τα λες, γερά κρατεί! Η ποιότητα παραμένει αναλλοίωτη, οπότε και οι chocofans την προτιμούν τόσα χρόνια, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα της ίδιας εταιρίας.

KitsosMitsos said...

Τέτοιου είδους εκδηλώσεις χρειαζόμαστε στην Αθήνα. Όσο πιο πολλές γίνεται, πολυθεματικές.
Προσοχή σε όσους πάνε: είναι μόνο σοκολάτα υγείας. Άμα δεν σας αρέσει μπορεί να απογοητευτείτε ;-)
Προσωπικά, μου αρέσει.
Καλησπέρα.

cibus♥I said...

Καλωσήρθες ΚίτσεΜήτσε!=)
Συμφωνώ και επαυξάνω!=D

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More