ΤΑ ΒΟΡΟΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Κάθε κρασί, ένα ταξίδι!
Τα 38 μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος, με τον νέο διακριτικό τίτλο «Οίνοι Βορείου Ελλάδος», προσκαλούν τους επαγγελματίες και φίλους του κρασιού στην εκδήλωση γευστικής δοκιμής κρασιών και αποσταγμάτων του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα `Τα ΒορΟινά`, για ένα απολαυστικό ταξίδι οινογνωσίας.
Πρόκειται για την ετήσια θεσμοθετημένη εκδήλωση της Ένωσης στην Αθήνα που φέτος πραγματοποιείται για 7η συνεχή χρονιά στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στην Πλατεία Συντάγματος, τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011.
Οι επισκέπτες της εκδήλωσης, θα συναντήσουν τους ίδιους τους οινοπαραγωγούς-μέλη της «Οίνοι Βορείου Ελλάδος», θα δοκιμάσουν τα Π.Ο.Π. και Π.Γ.Ε. λευκά, ροζέ, ερυθρά φρέσκα και παλαιωμένα κρασιά του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα, πειραματικές ετικέτες, κρασιά του τρύγου 2010 και αμπελοοινικά αποστάγματα.
Οι επισκέπτες θα έχουν ακόμη την ευκαιρία να ενημερωθούν για το οινοτουριστικό δίκτυο των `Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος` και τα επισκέψιμα οινοποιεία που μπορούν να γνωρίσουν από κοντά σε κάποιο οινογευστικό ταξίδι στη Βόρεια Ελλάδα.

Ώρες λειτουργίας της εκδήλωσης:
12:00-18:00 Επαγγελματίες (με πρόσκληση)
18:00-22:00 Οινόφιλο κοινό (είσοδος 5 ευρώ)
Αίθουσα Grand Ballroom

Σημ.: Ευχαριστώ πολύ το Κτήμα Άλφα για την πρόσκληση! 


0 comments:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More