ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ!

Παγωτό μπισκότο, με κομματάκια κουβερτούρας και καφέ στιγμής.


Υλικά
820 γρ. κρύο συμπυκνωμένο γάλα light 
400 γρ. κρύο συμπυκνωμένο ζαχαρούχο γάλα
200 γρ. morfat cornet βανίλια (ή κακάο)
μπισκότα petit beurre ολικής άλεσης
2 κ.γ. καφέ στιγμής
κουβερτούρα

Εκτέλεση
Ρίχνουμε το συμπυκνωμένο γάλα σ'ένα bowl και το βάζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες. Όταν είναι έτοιμο το σπάμε και το ξεκολλάμε από τα τοιχώματα μ'ένα κουτάλι και μετά το χτυπάμε στο mixer μέχρι ν'αφρατέψει. Έπειτα προσθέτουμε σιγά σιγά το ζαχαρούχο και χτυπάμε για 2-3λ ακόμη. Τέλος προσθέτουμε το morfat cornet και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Μέσα σε λίγο χρόνο και χωρίς παγωτομηχανή έχουμε έτοιμο περίπου 3 λίτρα γευστικότατο παγωτό βανίλια, που μπορούμε να μοιράσουμε σε πλαστικά δοχεία και να προσθέσουμε διάφορα υλικά της αρεσκείας μας, τοποθετώντας τα στη συνέχεια στην κατάψυξη. Και μετά από 3-4 ώρες...=Ρ


Καλή απόλαυση!

1 comments:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS said...

τελειο το παγωτο!!!!!!!!!!!!!
Ηρθε ο καιρος να σας αφησω για λιγο για το καλοκαιρι.Φορεστε το ομορφο χαμογελό σας και πάρτε μαζι την ομορφότερη διάθεση οπου και αν πάτε.Ας διώξουμε για λίγο τα πράγματα που μας στενοχωρούν και ας απολαυσουμε ένα ησυχο καλοκαίρι.ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΩ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΟΥ!!!!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More