CAKE «ΣΤΑΦΙΔΟΣΟΚΟΛΑΤΟΚΑΝΕΛΑΤΟ»!



Υλικά
500 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης που φουσκώνει
250 γρ. μαργαρίνη becel light σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
4 αυγά
2 κούπες καστανή ζάχαρη
1 κούπα σταφίδες
1 φάκελος κουβερτούρα σε σταγόνες
1 κ.γ. κανέλα σε σκόνη
1 πορτοκάλι (χυμός και ξύσμα)


Εκτέλεση
Χτυπάμε στο mixer τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά χτυπώντας καλά. Έπειτα ρίχνουμε τον χυμό, το ξύσμα πορτοκαλιού, την κανέλα, τις σταφίδες, τις σταγόνες κουβερτούρας και στο τέλος το αλεύρι. Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Μετά αδειάζουμε το μείγμα σε μία μεγάλη φόρμα cake καλά βουτυρωμένη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για μία ώρα περίπου. Όταν ψηθεί το αφήνουμε για 10 λεπτά να σταθεί και ξεφορμάρουμε. Κόβουμε σε φετούλες και σερβίρουμε με παγωτάκι της αρεσκείας μας!

Καλή απόλαυση!




Tip: Διατηρείται στο ψυγείο για αναλλοίωτη γεύση.

4 comments:

Betty's Cuisine said...

μμμμ... τέλειο!
στρώθηκα για μεγαααλο κομμάτι!

cibus♥I said...

Δικό σου Betty μου με παγωτάκι της αρεσκείας σου!=)

Afroditi Dionysopoulou said...

καλημέρα & εγω ενα κομμάτι παρακαλώ!

cibus♥I said...

Καλώς την! Έφτασεεε!!!=D

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More