Better than a mango!?...


Στο βίντεο-απόσπασμα από documentary για τον μητρικό θηλασμό, μια Βρετανίδα θηλάζει την 8χρονη κόρη της!!!  Προσωπικά σοκαρίστηκα από το θέαμα! Δεν είμαι μητέρα βέβαια για να μπορώ να κατανοήσω την όλη "διαδικασία", αλλά παν μέτρον άριστον! Ο θηλασμός είναι εξαιρετικά ωφέλιμος για την υγεία μητέρας-παιδιού και συνιστάται για τους πρώτους 6 μήνες μέχρι και 2 χρόνια ζωής των παιδιών ή και περισσότερο, αλλά 8;;;!!! Ούτε ψυχολόγος είμαι, αλλά οι κόρες της ''πρωταγωνίστριας" μοιάζουν να έχουν πάθει ψύχωση με το στήθος της, αφού το ζωγραφίζουν συχνά και του έχουν δώσει και ονόματα!! Η στάση του πατέρα είναι επίσης περίεργη... Μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτό και τι επιπτώσεις θα έχει στο κοριτσάκι... τι να πει κανείς... Πάραυτα...

Χαρούμενη Μέρα της Μητέρας!!!
Ένα φιλί, μια αγκαλιά, ένα λουλουδάκι, ένα γλυκάκι,
ειδικά σήμερα, μην αμελήσετε να χαρίσετε στις μανούλες σας!

6 comments:

dimitris.jp said...

ο χριστος και η παναγια!

σαν να το παρακανει λιγακι....

ε οχι και καλυτερο απο μανγκο! αχαχαχα

cibus♥I said...

Λιγάκι;;;...=P
Cultural shock η κιουρία!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS said...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ!!!
Συνεπης πάντα αφου λυθηκε το θεμα με το ιστολογιο μου περασα να αφησω ευχες για το ξεκινημα μιας νεας και καλης εβδομάδας.Να εισαι καλά.

cibus♥I said...

Τέλος καλό, όλα καλά JK! Σ'ευχαριστώ! Καλή εβδομάδα και σε σένα!=)

Anonymous said...

Τι είπες τωρα ρε συ;
Γινεται αυτο; Να κατεβαζει γαλα η μανα τοσο πολυ;
Τι σκατα; Αγελαδα ειναι; Ε καλα δε το συζητω....πολλα ψυχολογικά τα παιδιά όταν κοπει το γάλα, γιατί τι στο καλό; Θα κοπει καποτε!

cibus♥I said...

Coula things Coulita! Τελείως κουλά! Τι να πω! Κι εγώ έπαθα σοκ όταν το είδα και έχω ακριβώς την ίδια απορία! Ζητείται γιατρός να μας τη λύσει! Η γυναίκα πάντως είναι φαινόμενο!!!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More