Fritto Misto all'Italiana!


Το Ascoli Piceno στην κεντρική Ιταλία, γενέτειρα της γεμιστής τηγανητής ελιάς, φιλοξενεί ένα 4ήμερο festival για τρόφιμα που θέλουν βαθύ τηγάνισμα. Από σήμερα ως και την πρωτομαγιά, η πόλη θα φιλοξενήσει το ετήσιο Fritto Misto, όπου τα ιταλικά φαγητά με καταγωγή από τις Ιταλικές Άλπεις ως τη Σικελία  θα έχουν την τιμητική τους. Στα εστιατόρια της πόλης θα σερβίρονται ειδικά πιάτα, θα πραγματοποιούνται επιδείξεις για την παρασκευή ελιών all'ascolana, ενώ διάσημοι chefs θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για τη σωστή διαδικασία τηγανίσματος διαφόρων υλικών. Foodistas καιρός για ανοιξιάτικο ταξιδάκι γευσιγνωσίας!

0 comments:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More