Σ/Κ ΟΙΝΟΓΕΥΣΙΑΣ!

Ανοιχτές Πόρτες στα οινοποιεία των Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος!
Σήμερα 15 και αύριο 16 Μαΐου από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, οι οινοπαραγωγοί των Δρόμων του Κρασιού της Ελλάδας περιμένουν το οινόφιλο κοινό στα επισκέψιμα οινοποιεία τους για ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, εκδηλώσεις και εκπλήξεις!
Ιδιαίτερα κρασιά, σπάνιες ετικέτες, ξεχασμένες ποικιλίες που αναβιώνουν και πάλι, παλαιές σοδειές, φρέσκα κρασιά του τρύγου 2009 και αμπελοοινικά αποστάγματα, στη διάθεση του κοινού.
Οι «Ανοιχτές Πόρτες» αποτελούν μία πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, με στόχο το κάθε οινοποιείο που συμμετέχει να δημιουργήσει ένα γεγονός γύρω από το κρασί που θα φέρει τον καταναλωτή κοντά στο χώρο παραγωγής του.
Με αφετηρία το πνεύμα συνεργασίας και σύμπνοιας των μελών της και θέλοντας να δημιουργήσει ένα εορταστικό γεγονός για το κρασί σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, η ΕΝΟΑΒΕ, φέτος για έβδομη συνεχή χρονιά και μέσω του δικτύου των 8 διαδρομών των «Δρόμων του Κρασιού», έχει θεσμοθετήσει την εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες».

Τα οινοποιεία των «Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» που θα έχουν Ανοιχτές Πόρτες είναι:
Καλή οινογευσία!

2 comments:

Ειρήνη said...

Μακάρι να το έκαναν πιο συχνα. Εμείς που δεν μπορέσαμε να πάμε αυτο το ΣΚ?

cibus♥I said...

Συμφωνώ περί συχνότητας!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More