70 -> 50 STONES...?!

Χμ...έχετε ζυγιστεί τελευταία;...Ακούω...! (και μια λιπομέτρηση δε θά'ταν κακή ιδέα :P) Ό,τι και να δείξει η ζυγαριά πάντως αποκλείεται να ξεπερνά τα 444kg !!! (70 stones ), αφού την ''πρωτιά'' παγκοσμίως κατέχει ο 48χρονος πρώην ταχυδρόμος Paul Mason από την Αγγλία.
 
Ο καημένος κυριούλης, που βλέπετε παραπάνω, συνήθιζε να καταναλώνει 20.000 θερμίδες ημερησίως! Όταν μάλιστα κάποια στιγμή χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, κλήθηκε η πυροσβεστική προκειμένου να γκρεμίσει τοίχο της κατοικίας του, καθώς ήταν αδύνατο να περάσει από πόρτα. Ζυγίζει πλέον 318kg (50 stones) και έχει υποβληθεί σε γαστρικό bypass, ωστόσο εξακολουθεί να είναι ο βαρύτερος άνθρωπος στον κόσμο.
Να ευχηθούμε να πετύχει το στόχο του , ώστε να μπορέσει να ξαναοδηγήσει αυτοκίνητο, όπως επιθυμεί αλλά και να ξαναζήσει ως άνθρωπος!


2 comments:

ΑΧΤΙΔΑ said...

Είναι φοβερό, πριν 3 χρόνια είχα 50 κιλά περισσότερο.Έβαλα δακτύλιο και τα έχασα και άλλαξε η ζωή μου στη κυριολεξία.Δεν μπορείτε να νοιώσετε τι ρατσιστικά με κοιτούσαν και με αντιμετώπιζαν τότε στα μαγαζιά.

cibus♥I said...

Μπράβο σου Γεωργία μου!:)
Υγεία πάνω απ'όλα!
Δυστυχώς τα σημερινά πρότυπα οδηγούν ανθρώπους στο περιθώριο λόγω extra κιλών. Εξαρτάται από την παιδεία του καθενός, τι στάση θα κρατήσει απέναντι σ'έναν συνάνθρωπό του, που ουσιαστικά νοσεί. Προφανώς, δεν αξίζει ν'ασχολείσαι με αντιδράσεις αγενών-ανοήτων σε θέματα υγείας.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More