«ΑΧΝΙΣΤΟ» ΤΡΟΥΦΑ-CAKE!



Υλικά
500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2  κούπες καστανή ζάχαρη 
4 κ.σ.  σοκολάτα τρούφα
4 αυγά
1 πορτοκάλι (χυμός και ξύσμα)
250 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 
ζάχαρη άχνη


Εκτέλεση
Χτυπάμε στο mixer τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά χτυπώντας καλά. Έπειτα ρίχνουμε τον χυμό, το ξύσμα πορτοκαλιού και την τρούφα και στο τέλος το αλεύρι. Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Μετά αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί ή μία φόρμα cake καλά βουτυρωμένη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για μία ώρα περίπου. Όταν ψηθεί το αφήνουμε για 10 λεπτά να σταθεί και ξεφορμάρουμε. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε.


Καλή απόλαυση!

0 comments:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More