Υλικά
250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1½ κούπες καστανή ζάχαρη
1½ κ.σ. ινδική καρύδα
100 γρ. σταγόνες σοκολάτας (γάλακτος ή κουβερτούρα)
125 γρ. μαργαρίνη becel light σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
1 πορτοκάλι (χυμός και ξύσμα)
2 αυγά
2 αυγά
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο mixer το βούτυρο με τη ζάχαρη. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά χτυπώντας καλά. Έπειτα ρίχνουμε τον χυμό, το ξύσμα πορτοκαλιού, την καρύδα, τις σταγόνες σοκολάτας και το αλεύρι. Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Μετά το αδειάζουμε σε μία φόρμα για muffins στην οποία έχουμε τοποθετήσει χαρτάκια/κυπελλάκια ψησίματος. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για μισή ώρα περίπου. Η δοσολογία δίνει 20-24 muffins.
Καλή απόλαυση!
5 comments:
Πόσες θερμίδες η μπουκιά;;;
χμ, δε με νοιαζει, πιασε δυο τεμαχια!!
αχαχαχα
φιλιά
ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΕΙΠΑΜΕ??????
ΓΕΜΑΤΟ ...ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ!!
Πολύ εύκολα τα muffinakia σου !!!
Τέλεια, δεν έχω λόγια, και καρύδα και κομμάτια σοκολάτας, πω πω... υπογλυκαιμία με έπιασε!!!
η καρυδα καει την διαφορα!
Post a Comment