Υλικά
Πίτες γίγας
Κεφαλογραβιέρα ή παρμεζάνα τριμμένη
Tυρί φέτα
Φέτες τυριού για toast
Πάριζα, bacon
Μανιτάρια τεμαχισμένα
Ελιές
Πιπεριές
Ρίγανη
Ketchup ή τοματοπελτέ
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Λαδώνουμε τις πίτες, απλώνουμε τη σάλτσα ντομάτας και το τριμμένο τυρί.
Έπειτα βάζουμε από πάνω και τα υπόλοιπα υλικά, ρίχνοντας τη ρίγανη στο τέλος.
Ψήνουμε στο πάνω μέρος σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C μέχρι να λιώσουν τα τυριά (10λ περίπου)
Και η πανεύκολη πιτοπιτσούλα, που είναι αφιερωμένη στους cooking newbies της παρέας μας αλλά και στους βιαστικούς oldbies, είναι έτοιμη!
Συνοδεύουμε με μπυρίτσα of course!
Συνοδεύουμε με μπυρίτσα of course!
9 comments:
Να είχα μια τώρα!!!
...& 2 & 3, όσες θέλεις!=)
Simple, quick & tasty!=P
Τέλεια πιτσάκια στο άψε σβήσε!!!
Μια με φέτα, ντομάτα και ελιές στο 4 παρακαλώ!!!
Έφτασεεε!!!=P
Κερασμένη για μια από τις καλύτερες ''πελάτισσες''! =)
SUPER IDEA! Bravo cibus!!!!
Εεεεεε, θέλω κι εγώ μία... αλλά χωρίς φέτα, γίνεται???
Μούρλια τα πιτσάκια, έτσι τα φτιάχνω κι εγώ, αλλά τα ψήνω στο grill για πιο γρήγορα... βλέπεις τα παιδιά μου βιάζονται!!!
Φιλάκια cibusaki!!!!!!
@Taste Advisor, cheers but U're supa-dupa!=)I'm just lazy!=P
@Painter, ό,τι θέλει η χρυσοχέρα μας!
Τα καμάρια σου είναι τέλεια excuse για quick solutions, 4me όμως δηλώνω ανερυθρίαστα πως οκνηρία τέχνας κατεργάζεται!=0) Kissάκια!
... of course!!!
η παγωμένη μπυρίτσα εννοείται!
η δε γρήγορη πιτσούλα, τέλεια!
κομματάκι περίσσεψε;;;
Betty μου, όσα pieces θέλεις!=)
I'm a beer fan too!
Post a Comment