Υλικά
• 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
• 440 γρ. ζάχαρη
• 250 γρ. μαργαρίνη
• 4 αβγά
• 2 στραγγιστά γιαούρτια
• 2 βανίλιες
• 1 κ.σ. κακάο
• 1 κ.σ. κακάο
• σιρόπι καραμέλας για γαρνιτούρα
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το κακάο σε ένα bowl και τα χτυπάμε 5λ στη δυνατή ταχύτητα του mixer.
Αδειάζουμε το μισό μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα για cake.
Στο υπόλοιπο μείγμα ρίχνουμε τo κακάο και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Αδειάζουμε το μείγμα με το κακάο πάνω από το ήδη υπάρχον μέσα στη φόρμα στρώνοντάς το με μια σπάτουλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για μια ώρα περίπου, ανάλογα με το σκεύος και τον φούρνο.
Μόλις ψηθεί, το αφήνουμε να σταθεί για 10λ και ξεφορμάρουμε.
Γαρνίρουμε με σιρόπι καραμέλας ή ό,τι άλλο μας αρέσει.
Μόλις ψηθεί, το αφήνουμε να σταθεί για 10λ και ξεφορμάρουμε.
Γαρνίρουμε με σιρόπι καραμέλας ή ό,τι άλλο μας αρέσει.
8 comments:
ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ.
Εύκολο και γρήγορο και φαντάζομαι πεντανόστιμο....
τελειο το κεικ...αυριο το πρωι θα το αναπολω και θα το λιμπιζομαι!!!
Παίρνω δυο φετούλες για το πρωινό μου καφεδάκι!!!
μου άνοιξες την όρεξη!
καλημέρα!
Φανταστική η παρουσίαση!!!καλώς σε βρήκα
Καλή Κυριακή :)
Πρόλαβα κανά κομματάκι????
Φιλάκιααα
Thank U all! =) Εύκολο & νόστιμο indeed!:P
@ Και λοιπόν;E allora?, καλώς όρισες!
Καλή εβδομάδα σε όλους! =D
Post a Comment