Υλικά
2 κιλά μαλάκα (κρέμα γάλακτος ζυμωμένη με αλεύρι)
8-10 μαραθόριζες (φινόκιο)
Ελαιόλαδο
Νερό
Αλάτι
Βασιλικός
Θυμάρι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε το λαδωμένο κρέας με τα καρυκεύματα σε μέτριο φούρνο να μισοψηθεί.
Όταν μισοψηθεί, το βγάζουμε και το αλείφουμε με τη μαλάκα.
Έπειτα το ξαναβάζουμε στο φούρνο μαζί με τις μαραθόριζες και νερό, ώσπου να ψηθούν καλά.
Κρασί: Συνοδεύστε με ελληνικό χαρμάνι Cabernet Sauvignon - Merlot.
Καλή απόλαυση!
3 comments:
Δείχνει νόστιμο πολύ! Ωραία και διαφορετική πρόταση!
Χρόνια Πολλά!
Μόλις έμαθα τι είναι το μαλάκα!:D
Χριστός Ανέστη!
Χρόνια πολλά κορίτσια!
Νά'στε καλά!=)
Post a Comment