Θα ''πάω'' χορτάτη τουλάχιστον!

Ζυγέ μου, το 2010 ετοιμάσου να γυρίσεις όλα τα νοσοκομεία της χώρας! Αν το φυσάς το παραδάκι, σε βλέπω να φτάνεις μέχρι και τη Νέα Υόρκη. Από τη θέση του Δία εξαρτάται αν θα τη βγάλεις με ένα απλό συνάχι ή αν θα πάθεις καμιά ψυχική διαταραχή και θα καταλήξεις στο Δαφνί. Είσαι άτυχος και αυτό μάλλον συμβαίνει επειδή εσείς οι Ζυγοί είστε καλοί άνθρωποι. Δεν έχεις ακούσει που λένε «οι καλοί πεθαίνουν νέοι;». Προσπάθησε να γίνεις λίγο κακός, μπας και κερδίσεις μερικούς μήνες ζωής ακόμα. 
Αν δεν σε πρόλαβα -επειδή έφυγες τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου-, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει! Εγώ ήξερα τι σε περιμένει από το 2009, αλλά δεν ήθελα να στα πω, για να φας γαλοπούλα, πουτίγκα και μελομακάρονα και να πας χορτάτος. 
Εσύ που ζεις ακόμα θα σκίσεις στα επαγγελματικά τη νέα χρονιά. Είδες πώς τα φέρνει η ζωή; Μπορεί μέσα σου οι αρρώστιες να κάνουνε πάρτι, αλλά θα πάρεις προαγωγή, ο μισθός σου θα τριπλασιαστεί και οι συνάδελφοί σου θα σε λατρεύουν. Μάλλον κάποιος τους σφύριξε πως σύντομα θα μας αφήσεις χρόνους και κάνουν όλοι τους καλούς. 
Στα ερωτικά σου, ρίξ' το στα one night stands και δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείς προφυλακτικό, τι πειράζει μια αρρώστια ακόμα; Μόνο πρόσεξε μην υπάρξει καμιά εγκυμοσύνη γιατί δεν λέει να είσαι του θανατά και να έχεις ένα μπάσταρδο στην κοιλιά σου, ούτε το παιδί να μη γνωρίσει ποτέ τον Ζυγό πατέρα του. Επίσης, πρόσεξε μην κάνεις έρωτα με Ζυγό, γιατί μπορεί να σου μείνει στα χέρια την ώρα της ερωτικής κορύφωσης. Αν του μείνεις εσύ, δεν πειράζει.

Ζοφερό το μέλλον μου ζωδιακά σε όλα τα επίπεδα!
 
Εδώ μπορείτε να δείτε αν είστε σε καλύτερη μοίρα.
Πάντως για να σας καθησυχάσω, 
δεν υπάρχει χειρότερη από τη δική μου!
 

5 comments:

Unknown said...

Φοβερό το άρθρο με τα ζώδια μόνο που οι προβλέψεις είναι εντελώς αρνητικές:)Τα εικονίδια όμως είναι πολύ χαριτωμένα:)

blogitsa said...

να ετοιμασω τη διαθήκη μου ρε παιδια?????

Ianos said...

Καλησπερα καλησπερα...
Καλως σας βρηκα...
Ηρθα για επισκεψη ,εφερα μαζι μου και κατι σοκολατακια μπας και γλυκαθεις μετα αυτες τις ομορφες προβλεψεις ...
Μην ανησυχεις βρε μια που ειμαι Υδροχοος και για το δικο μου λεει τα καλυτερα θα σου δανεισω λιγη απο την ευνοια των αστρων...
:))

maggy said...

ΚΑλα γελασα πολυ με την αναρτηση!! Ηρθα να παρω το βραβειο μου αλλα δεν το βλεπω πουθενα!!! Περιμενω Φιλακια

cibuset@ said...

@Αλικάκι: το μόνο ευχάριστο της όλης υπόθεσης, ναι, είναι ΜΟΝΟ τα εικονίδια!:P
@Blogitsa: κι εσύ ζυγίνα;!:P χιχι!
@Ιανός: καλωσόρισες στην cibus land!:) τα σοκολατάκια ελπίζω να είναι σε κιβώτιο!:P thanks!!!
@Maggy: καλώς την super-duper μανούλα με τα golden χεράκια! το κουτάκι-δωράκι award περιμένει να σταλεί στη sweet η-διεύθυνση σας!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More