Delicious cookies & tarts!

Έχω λατρέψει τα νέα μου βιβλία συνταγών!!  
25 συνταγές για  αλμυρές και γλυκές τάρτες και ταρτάκια & 25 συνταγές για μπισκότα, μπαστουνάκια, κουλουράκια και παξιμαδάκια! Δεν ξέρω πραγματικά με ποια συνταγή να πρωτοξεκινήσω! Και οι φωτογραφίες τόσο λαχταριστές, σχεδόν νιώθεις τις γεύσεις και τα αρώματα να αναδύονται από τις σελίδες! 120 παρακαλώ και περιμένουν να τις ξεφυλλίσω μία-μία ξανά και ξανά. 
Ξεκινώ με τις «Delicious tarts» και τις χρήσιμες συμβουλές στις πρώτες σελίδες. Δύο είδη ζύμης για όλες τις συνταγές, μια ζύμη για γλυκιά τάρτα, μια ζύμη μπριζέ και extra tips! Συνδυασμοί που προκαλούν σιελόρροια και μόνο στο άκουσμα: πράσινη τάρτα με ελιές και κουκουνάρια, τάρτα με δαμάσκηνα και κιρς, ταρτάκια με μαρμελάδα φρούτα του δάσους και άλλες νοστιμιές δια χειρός Αλεξάνδρας Παπαστάμου!
Μπισκότα με μαχλέπι και μαστίχα, ιταλικά biscotti με καραμελωμένα φουντούκια, κρητικά μπισκότα γεμιστά με σταφίδα, τραγανά παξιμαδάκια με γαρύφαλλο και κανέλα και πολλά ακόμη «Delicious cookies», που σε κάνουν να γλείφεις τα δάκτυλά σου, από την Εβίτα Παπαχαραλάμπους!
Προς ολοταχώς για την κουζίνα!!=D


0 comments:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More